Outlast 2-demo på Steam under begränsad tid

Outlast 2-demo på Steam under begränsad tid

Vi blev skräckslagna när det visade sig att Outlast 2 försenades till början av 2017. Plåster på köttsåret är dock här, för från och med nu till den 1 november kan du ladda ner en demo från Steam.

Första Outlast släpptes i september 2013 och handlade om en journalist som tyckte att det var en god idé att undersöka ett ensligt beläget mentalsjukhus någonstans i Colorados bergiga landskap. Miles Upshur var bevisligen inte särskilt klipsk. Tvåan äger rum i samma universum, men med nya förutsättningar. Huvudrollen utgörs den här gången av kameramannen Blake Langermann och platsen är Sonoraöknen i Arizona. Särskilt solig verkar den emellertid inte vara som du ser i de nya bilderna undertill.

Laddar du ner demon får du behålla den för alltid. Som uppvärmning inför Outlast 2 har Red Barrels också börjat släppa en digital serietidning. De första två av planerade fem del finns ute nu.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts