Om Starcraft 2 vore en tecknad film

Om Starcraft 2 vore en tecknad film

Det finns mängder av imponerande moddar där ute – för några veckor sedan släpptes GTA 5 Redux, och innan dess Skyrim-modden Enderal. Oftast ser man dock spår av grafiken från originalet, man noterar små detaljer man annars inte tänker på. Men om du skulle säga åt mig att Starcrafts skulle vara byggt från grunden med en egen grafikmotor skulle jag tro på det.

Starcrafts byter ut precis all grafik i Blizzards våldsamt uppskattade rts Starcraft 2. Resultatet doftar väldigt mycket tecknad film kombinerat med flash, med klara färger och tjocka konturer. Starcrafts finansierades genom Indiegogo, och kommer kunna laddas ner via Battle.net under Arcade-sektionen för Starcraft 2 när det släpps imorgon.

Här är en trailer.

StarCrafts Mod Release Date Trailer

thats right! The StarCrafts mod will be released October 11th 2016. It will go live when you see the official StarCrafts Mod cinematic trailer released here on youtube.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts