Obsidians Tyranny släpps nästa månad

Obsidians Tyranny släpps nästa månad

Pillars of EternityWasteland 2 (och 3!), Torment: Tides of NumeneraDivnity: Original Sin 1 (och 2!). De isometriska rollspelen lever igen. Obsidian gick i och med Pillars of Eternity i bräschen för comebacken och den 10 november slår de ett nytt slag för genren som många bara för några år sedan ansåg var död och begraven (men aldrig glömd). Då släpps nämligen Tyranny.

Tyranny ville tidigt sticka ut med att det äger rum i en värld där kampen mellan det goda och onda är över – och där de mörka krafterna gick segrande ur striden. Traditionellt ser det emellertid ändå ut att vara, men på frågan om vi kan få nog av isometriska rollspel av den gamla skolan är svaret självklart: Hell no!

Spelet har nu en Steamsida där man kan förboka det (vilket aldrig är en bra idé) i tre versioner, varav den billigaste kostar strax över 400 kronor. Vad de olika paketen innehåller läser man mer om här.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts