Nyheterna i den kommande Starcraft 2-patchen

Nyheterna i den kommande Starcraft 2-patchen

Blizzard har berättat vad vi kan förvänta oss av den kommande patchen till Starcraft 2: Legacy of the Void. Versionnummer 3.7 kommer utöver diverse balans- och buggifxar införa en efterlängtad nyhet – separata MMR (match making rating) för varje ras du spelar som online, så att du kan experimentera fritt med andra raser utan större konsekvenser.

– När vi först började utveckla Starcraft 2 förväntade vi oss att majoriteten av spelarna skulle vilja fokusera på att spela som en ras, skrev Blizzard på Battle.net. Men nu, tack vare feedback från communityt, har det framkommit att folk även vill uppleva matckmaking-stegen med andra raser, utan att påverka deras MMR för deras “huvudsakliga” ras. Version 3.7 kommer göra exakt detta möjligt i alla rankade 1v1-matcher, och vi är extremt uppspelta över att ge er den här nya funktionen.

Den nya patchen kommer också medföra en ny Collection-flik som samlar alla skins, kommentatorer och andra kosmetiska saker på samma plats. Vi vet ännu inte exakt när den nya patchen kommer släppas, men här är en kort video.

StarCraft II: Legacy of the Void Patch 3.7 Overview

Patch 3.7 is bringing a wealth of new features to StarCraft II. Learn more in our overview video and in our blogs at http://www.StarCraft2.com.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts