Nya Overwatch-hjältinnan verkar ha läckt

Nya Overwatch-hjältinnan verkar ha läckt

Äkta eller fejkat dokument?
Äkta eller fejkat dokument?

När nya Overwatch-hjältar avslöjas stannar spelvärlden upp. Gammalt (nåja) djungelordspråk.

Nu har visserligen inte Blizzard bekräftat något, men förra veckan sa spelets regissör Jeff Kaplan att två nya hjältar är på gång, varav en anländer “förr snarare än senare“. Om dessa läckor (via Reddit) visar sig vara av den äkta varan kommer ensemblen högst troligt snart att förstärkas av Sombra.

Det tycks röra sig om en skärmdump av ett internt dokument och enligt texten som kan utläsas är hon “en av världens bästa och mest ökända hackare” och som barn “förlorade hon allt under Omnic-krisen”.

Ska vi tro pålästa Overwatch-fans kommer Sombra avtäckas den 18 oktober då denna, av allt att döma, teasersajt för Sombra beräknas nå 100 procent. I skrivande stund är den på 86 procent.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts