Nya Mirror’s Edge och Battlefront till Origin Access

Nya Mirror’s Edge och Battlefront till Origin Access

EA:s prenumerationstjänst Origin Access kommer att få förstärkning. Storspelen Mirror’s Edge Catalyst (recension) och Star Wars Battlefront är på väg, liksom EA Sports UFC 2 och Need for Speed Most Wanted. Det är oklart, enligt VG247 om det senare hinner släppas i år, men övriga trion ska göra det.

Origin Access kostar omkring 40 kronor i månaden och låter dig börja spela nya titlar före vanliga dödliga, ger dig rabatt och inte minst tillgång till ett ganska smalt men ändå gediget bibliotek med pangtitlar, så som Dragon Age-, Dead Space– och Mass Effect-trilogierna, och indiedarlings som The Banner Saga och This War of Mine. Förstärkning av Mirror’s Edge och Battlefront skulle tveklöst förstärka uppställningen.

 

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts