Ny trailer för The Wild Eight

Ny trailer för The Wild Eight

The Wild Eight är ett nytt Kickstarter-finansierat överlevnadsspel som kommer släppas i early access på Steam inom kort. Jo, jag vet, vi har hört det alltför många gånger förut, men det här spelet verkar faktiskt hyfsat unikt. För det första demonstrerar trailern nedan både en unik estetisk stil och ett mysigt soundtrack, för det andra innehåller spelet muterade vargar.

Steam presenteras The Wild Eight som ett “oförlåtande samarbetsfokuserat överlevnadsspel som utspelar sig i en vacker procedurellt genererad low-poly-värld, fylld med mysterier och faror”. Man kommer få utforska, jaga och tillverka utrustning sida vid sida med vänner eller slumpmässiga främlingar online. “Mystiska varelser” rör sig dock i de snötäckta Alaska-skogarna, och överallt hittar man föremål som “inte hör hemma i denna värld”. Låter lite som den klassiska tv-serien Lost i mina öron, fast i ett betydligt kallare klimat.

The Wild Eight kommer bli tillgängligt någon gång under hösten.

The Wild Eight – Discover The Secrets Of The Wild

Add The Wild Eight in a wish-list on Steam: http://store.steampowered.com/app/526160 The Wild Eight is an unforgiving co-op survival game set in a stunning procedurally generated low-poly world, full of mystery and danger. Explore, hunt and craft shoulder-to-shoulder with friends or random players online. Unless you are brave enough to survive this nightmare on your own?

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts