Ny Rocket League-uppdatering ute nu

Ny Rocket League-uppdatering ute nu

För ett litet tag sedan skrev vi några rader om den kommande uppdateringen till Rocket League, kallad Aquadome. Tiden flyger när man har roligt har det visat sig, för uppdateringen är numera här, komplett med den nya Bioshock-doftande underhavsarenan med samma namn och nya matchande bilar, namngivna Proteus och Triton.

Ni kan läsa mer om uppdateringen här, där vi får reda på att den är helt gratis för alla spelare. Vi har också fått reda på att arenorna Cosmic och Octagon har lagts till i Rocket Labs-playlisten, och att uppdateringen introducerar nya achievements, inklusive en kallad “Get Up, Mr. Bubbles!” utifall Bioshock-inspirationen inte var klar nog.

Här är den några veckor gamla trailern.

Rocket League® – AquaDome Trailer

This October, journey into the depths of the sea and compete in AquaDome — a FREE new arena located at the bottom of the ocean! Two premium aquatic-themed Battle-Cars, Triton and Proteus, will also debut simultaneously with AquaDome (sold separately in the Showroom). Look for all this and more… soon!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts