Ny film från enspelarkampanjen i Titanfall 2

Ny film från enspelarkampanjen i Titanfall 2

titanfall2boxartRespawn Entertainment har släppt ett nytt Youtube-klipp där de pratar om enspelarkampanjen i Titanfall 2, den första i serien. Och oj, så duktiga de är på att sälja sitt spel.

Respawn utlovar rejäl variation, en unik upplevelse, smakprov av alla titaners spelstilar, stora set pieces, episka arenor, lugnare partier, pusselpysslande, strider mot karismatiska bossar och en personlig, meningsfull relation med spelarens egen titan. Var det något mer? Finns det något mer?

Vi har givetvis skrivit en hel del om Titanfall 2 på dessa sidor tidigare. Vi har tittat på de sex spelbara titanerna, begrundat systemkraven och fått reda på att alla framtida kartor och spellägen kommer vara gratis. Enspelarkampanjen är också inspirerad av storheter som Half-Life och Bioshock.

Titanfall 2 släpps den 28 oktober. Är du redo?

Titanfall 2 : Single Player Gameplay Vision

Variety is what separates Titanfall 2 Single Player apart. Get a first look at how Jack and BT must combine their abilities and risk everything to survive together, and sometimes, apart. Whether fighting as a Pilot, the lightning-fast, elite guardians of The Frontier, or as a Titan, 20-foot-tall war machines, Titanfall 2 provides an action-packed adventure filled with fun.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts