Nästa gratisspel från Ubisoft avslöjat

Nästa gratisspel från Ubisoft avslöjat

Jag har tänkt en hel del på Beyond Good & Evil den senaste tiden. För några veckor sedan gjorde jag en video om originalet på vår Youtube-kanal, och några dagar sedan började det tisslas och tasslas om den redan mytomspunna uppföljaren, innan Michel Ancel slutligen bekräftade att Beyond Good & Evil 2 är i förproduktionsstadiet.

Nu tycker jag ju att spelet borde ha hunnit längre än så, ärligt talat, med tanke på att det utannonserades redan 2008. Men man tager vad man haver, just nu räcker vetskapen om att det faktiskt är på gång mer än väl. För att belysa varumärket ytterligare har Ubisoft utannonserat att de fortsätter fira sitt trettioårsjubileum med gratis spel, och att Beyond Good & Evil kommer bli tillgängligt som gratis nerladdning från Uplay från och med nästa onsdag, den 12 oktober. Innan dess kanske ni bör ladda ner The Crew från tjänsten, som kommer vara gratis ett litet tag till.

GOG-versionen av Beyond Good & Evil, som jag spelade i min video, hade en hel del problem med Windows 10, så jag hoppas att Uplay-versionen uppdaterats med fullt inbyggt stöd för moderna datorer och skärmupplösningar. Man tycker ju att det är relativt självskrivet att så kommer vara fallet, men man vet aldrig.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts