“Mr. Diablo” på väg tillbaka till Blizzard?

“Mr. Diablo” på väg tillbaka till Blizzard?

DiabloI nådens år 1996 släpptes Diablo. Skaparen av succén som ynglat av sig i två uppföljare lämnade dock skutan redan 2003. David Brevik har sedan dess fört en ganska anonym tillvaro på en rad indieföretag. Han lämnade Gazillion Entertainment i januari för att ta sig an “nya möjligheter“. Nu tror vissa delar av internet att de här möjligheterna tar honom tillbaka till rötterna.

Bevisligen har Brevik besökt Blizzards högkvarter. Bilden till höger postades på hans Twitter för några dagar sedan med frågan: “Var är Dave idag?” På Reddit tror en del att det innebär att Brevik är på väg tillbaka till företaget för att arbeta med Diablo IV (som det gått en del rykten om i år), medan andra sitter ner i båten och gissar att det handlar om att något slags tal under Blizzcon då Diablo (precis som Svenska PC Gamer!) fyller 20 i år.

Det framgår även att en annan avhoppad Blizzarveteran, Bill Roper, varit på besök. Det troliga är kanske att herrarna ska vara med och fira jubileumsåret. Vi får se. Blizzcon firar även att Blizzard fyller 25 och hela härligheten går av stapeln den 4 och 5 november.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts