Mortal Kombat XL är ute nu

Mortal Kombat XL är ute nu

I slutet av augusti fick reda på att Mortal Kombat XL kommer till pc. Snabba ryck är Netherrealm Studios melodi, för spelet släpptes nämligen på Steam under gårdagen, och de nya patchnoteringarna försäkrar oss om att den här versionen är helt i fas med sina äldre konsolsyskon, som släpptes i våras.

Mortal Kombat XL är en samlingsutgåva, och innehåller allt dlc som släppts till Mortal Kombat X tillsammans med förbättrad nätkod. Det första dlc-paketet släpptes til pc men inte det andra, så det här innebär att vi kan spela som Leatherface från Motorsågsmassakern för allra första gången. Andra karaktärer i det andra dlc-paketet inkluderar veteranen Bo’ Rai Cho, nykomlingen Triborg och xenomorphen från Alien.

Om du redan äger Mortal Kombat X på Steam kan du inhandla det andra dlc-paketet separat för 10 euro. Den nya patchen medför också gratisinnehåll som nya medeltidsinspirerade skins och en bana kallad The Pit. Mortal Kombat XL kostar 40 euro.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts