Nya Modern Warfare kräver Infinite Warfare-skiva

Nya Modern Warfare kräver Infinite Warfare-skiva

Som bekant kommer Call of Duty: Modern Warfare Remastered bara säljas med special editions av Infinite Warfare, vilket förstås är en taktik för att kränga stora mängder och tjäna stora pengar. Om du hoppas på att kunna köpa årets hårt ifrågasatta Call of Duty-release, behålla Modern Warfare och sälja Infinite Warfare kan glömma det. På officiella sajten kan man läsa i det finstilta:

At launch, Call of Duty: Modern Warfare® Remastered will contain only 10 MP maps from the original Call of Duty: Modern Warfare game. Additional MP maps will be made available by 12/31/2016. Modern Warfare Remastered is a full game download (game disc must be inserted to play Modern Warfare Remastered). Internet connection required.

Köper du spelet på digital väg behöver du förstås inte ha Infinite Warfare-skivan. Inte heller kan du ju sälja den vidare. Activision tycks fortsatta vandra samma gamla “my way or the highway”-väg och värjer inte för att ta beslut som med största sannolikhet gör internet rosenrasande.

Här är förresten en ny Modern Warfare Remastered-trailer. Som salt i såret.

Official Call of Duty®: Modern Warfare® Remastered – Campaign Trailer [UK]

“Let’s do this.” Get ready to suit up once again as Sergeant John “Soap” MacTavish in one of the most critically-acclaimed campaigns of all time with Call of Duty®: Modern Warfare® Remastered, included in special editions of Call of Duty: Infinite Warfare.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts