Miguel återvänder i Tekken 7

Miguel återvänder i Tekken 7

Tekken är en serie som de flesta Playstation-ägare känner till. Det första spelet lanserades 1994, och därefter släpptes uppföljare i en stadig takt fram till 2011. Tekken 7 hade en begränsad arkadlansering i Japan tidigare i år, men har hittills inte intagit hemmen. Tekken 7 bygger på Unreal Engine 4 och kommer innehålla över 30 spelbara karaktärer, nya såväl som gamla. Den version av spelet som släpps för hemmabruk bygger på den uppdaterade arkadversionen.

Nu har Bandai Namco avslöjat en ny spelbar karaktär. Miguel debuterade 2011 i Tekken Tag Tournament 2, och återvände i Tekken 6. I trailern nedan presenteras han som en eldig spanjor som är ute efter att hämnas sin döda syster. Sedan tidigare vet vi att Street Fighter-kändisen Akuma också kommer vara med i Tekken 7, och vi har även bjudit på presentationsfilmer av veteranen Bob och nykomlingen Master Raven.

Tekken 7 släpps till Steam i början av nästa år.

Tekken 7 – PS4/XB1/PC – Miguel (Character Announcement Trailer)

Welcome back, Miguel! The rebellious Spaniard has returned for Tekken 7 to continue his quest for revenge, looking for those responsible for his beloved sister’s death. Like us: https://www.facebook.com/tekken Follow us: https://twitter.com/tekken Visit us: https://www.tekken.eu

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts