Michel Ancel bekräftar Beyond Good & Evil 2!

Michel Ancel bekräftar Beyond Good & Evil 2!

Ett par gånger den senaste tiden har Michel Ancel hintat om Beyond Good & Evil 2. För tio timmar sedan släppte han bomben som bara kan tolkas på ett sätt:

– Hotad art – nu räddad – spelet i pre-produktion – håll ögonen öppna!

Att ett spel som bekräftades 2008 går in det tidigaste skedet av utvecklingen är ju tämligen bisarrt, men den som har följt händelseutvecklingen (eller den icke existerande utvecklingen) de senaste åren förstår att detta är ett jubelbesked. Samtidigt har vi blivit brända förut, så jublet riskerar att fastna i halsen.

Tillkännagivandet kommer dock från Ancel i egen hög person så trots att vi bara fått se några konceptbilder väljer vi ändå att vara optimistiska. Eller rentav euforiska. Eufori parat med BG&E2 var sannerligen inte igår.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts