Markus Perssons storstilade comeback på Twitter

Markus Perssons storstilade comeback på Twitter

Markus “Notch” Persson är geniet bakom Minecraft, ett litet spel som knappast behöver någon närmare introduktion. Sedan han sålde sitt företag Mojang till Microsoft för 2,5 miljarder dollar i slutet av 2014 har v inte hört särskilt mycket från den gode Notch. Fram tills nu, det vill säga.

Under hans korta Twitter-kavalkad hann han både med att förespråka LSD, hata på indiespel och kalla så kallade “walking simulators” för propaganda förklädda till konst. Han insåg dock förmodligen sitt misstag, för han har redan hunnit ta bort alla berörda tweets från sitt konto (inte innan internet hann arkivera dem, givetvis).

Det verkar onekligen som att Markus mår ganska dåligt just nu, så vi på PC Gamer önskar honom lycka till och hoppas att han lyckas reda upp sina problem innan det går helt överstyr.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts