Maffig trailer avtäcker nästa SWTOR-expansion

Maffig trailer avtäcker nästa SWTOR-expansion

Knight of the Fallen Empire är den femte digitala expansionen till The Old Republic, och den avslutades i somras. Vi behöver dock inte vänta särskilt länge på uppföljaren.

Knights of the Eternal Throne inleds 2 december, har varit känd ett tag men det är i och med den (alldeles fantastiska!) trailern undertill som Bioware sparkar igång det stora hypemaskineriet. Föregångaren fokuserade på kejsare Valkorians söner, i den här trailern är det istället hans dotter Vaylin som äntrar scenen, men den sex minuter långa filmen lägger också stor vikt vid Senya, kejsarens forna hustru.

Däremot säger ju trailern lite om spelmekaniska nyheter, vilket officiella sajten istället tar hand om. Expansionen ska spänna över nio kapitel och två nya planeter där vi ska kunna fatta dynamiska ljusa och mörka val som påverkar hela galaxen. Vi får väl se. Klart är i alla fall att jag ska se den här trailern igen och igen.

STAR WARS: The Old Republic – Knights of the Eternal Throne – “Betrayed” Trailer

Fight to rule the galaxy: http://bit.ly/2cVfAMJ Battle to take control and rule the galaxy in the upcoming STAR WARS: The Old Republic™ Digital Expansion – Knights of the Eternal Throne. Face powerful factions, influence the galaxy for the light or dark side of the Force™, and decide who lives and dies in your own STAR WARS story.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts