Lek krigsfotograf i Battlefield 1

Lek krigsfotograf i Battlefield 1

Electronic Arts och Dice har utannonserat att deras kommande onlineskjutare Battlefield 1 kommer innehålla ett rätt spektakulärt åskådarläge. Om man inte deltar i stridigheterna själv kan man dokumentera förstörelsen med hjälp en mängd avancerade verktyg som tillåter fri manipulering av spelets grafik, såsom färgjusteringar, skärpedjup och olika filter.

Funktionerna kommer släppas som en gratis uppdatering “strax efter lanseringen”, och nedan hittar ni en trailer tillsammans med ett längre klipp som visar verktygen i aktion. Vi kan också berätta att man återigen kommer kunna hyra privata servrar, men den här gången tillhandahålls de av Electronic Arts istället för tredjepartsföretag, vilket förhoppningsvis leder till en likvärdig högkvalitativ upplevelse för alla. Även de hyrda servarna kommer bli tillgängliga kort efter lanseringen.

Battlefield 1 släpps nästa fredag den 21 oktober.

Battlefield 1 – Spectator Mode Cinematics

Recorded using Spectator Mode on Xbox One in live multiplayer matches, following unscripted action. In Spectator Mode you can roam freely using freecam, or lock on to and follow players and vehicles, while still having control of the camera movement. Sponsored by EA. This video focuses on the cinematic capture capabilities of the Spectator Mode.

Integrated Creative Tools Coming To Battlefield 1!

Sponsored By EA – Taking a look at the built in creative/cinematic functionality that will be introduced with Battlefield 1 in spectator mode. FAQ – 1. Can you freeze time? – No 2. Does the camera collide with players/scenery? – Yes 3. How was this filmed? – XBOX ONE with Elgato HD 60 4.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts