Köp hela Company of Heroes-serien för 10 dollar

Köp hela Company of Heroes-serien för 10 dollar

Det allra första Company of Heroes släpptes den 29 september 2006 i Europa. Det innebär att serien precis fyllt 10 år, och detta firar realtidsstrategiseriens skapare Relic Entertainment med en ny Humble Bundle, som ger dig precis vartenda spel och expansion i serien för blott 10 dollar. Och det är en hel del, har det visat sig.

För en dollar får man Company of Heroes, expansionerna Opposing Fronts och Tales of Valor, samt en standalone-utgåva av Company of Heroes 2 multiplayerdel kallad The Western Front Armies: Oberkommando West. Om man betalar mer än genomsnittet (just nu 7 dollar och 33 cent) utökas listan med Company of Heroes 2 och dess digitala soundtrack, samt de tillhörande expansionerna The Western Front Armies: US Forces, Case Blue, Southern Fronts och Victory at Stalingrad.

Slutligen, om man betalar mer än 10 dollar får man också Company of Heroes 2-expansionerna The British Forces, Ardennes Assault, Ardennes Assault: Fox Company Rangers (en expansion av en expansion?) och ett gäng Humble-exklusva skins samt en digital art book. Om man betalar hela 30 dollar får man också en fräck t-shirt på köpet, som kan skickas vart som helst i världen. Alla spelkoder aktiveras på Steam.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts