Kom till London och gå på Skyrim-konsert i november

Kom till London och gå på Skyrim-konsert i november

Dovahkiin, Dovahkiin, naal ok zin los vahriin,
Wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal!
Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan,
Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!

Det är dags att öva texten till Song of the Dragonborn, för den 16e november kommer Winterhold Philharmonic Orchestra and Choir framföra en konsert där de spelar orkestrerade versioner av musiken från The Elder Scrolls V: Skyrim i London. Konserten har satts upp i samarbete med Bethesda Softworks och kommer att innehålla “nya versioner” av klassiska stycken från spelet.

Tyvärr är Jeremy Soule, kompositören som skrev originalsoundtracket, inte inblandad i evenemanget. Faktum är att han själv inte ens visste att det skulle äga rum innan det utannonserades, något som han kritisera i starka ordalag på sin Facebook-sida. Han varnar också för att konserten inte kommer att använda de arrangemang han skrev för spelet utan nytolkningar.

There’s a Live Orchestral Skyrim Concert Coming to London in November

And tickets are up for sale on October 4th.

Det här mycket underligt och uselt agerande från Bethesdas sida, som självklart borde ha åtminstone gett Soule en heads-up om att konserten skulle gå av stapeln.

Om du ändå känner dig manad att ta dig till London för att höra dessa halv-inofficiella tolkningar så släppts biljetterna via Ticketmaster den 4e oktober och kostar mellan 300 och 850 kronor.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts