Inga tidiga exemplar av Mafia III skickas ut

Inga tidiga exemplar av Mafia III skickas ut

LincolnPå fredag släpps Mafia III, inte bara ett av höstens utan ett av årets hetaste spelsläpp. Du kommer dock inte få läsa någon recension inför releasen av spelet på den här sajten – eller någon annanstans. För Polygon berättar nämligen utgivaren 2K Games att ingen spelpress kommer att få tillgång till Mafia III innan släppdatumet.

Varför 2K fattat det här beslutet vet ingen utomstående. Kanske rör det sig om en kritisk dag ett-patch som framställer spelet i dålig dager? Kanske anar 2K att teamet på Hangar 13 inte kunnat förvalta uppdraget? Samtidigt ska vi inte likt olyckskorpar kraxa alltför illavarslande. Spelmedierna, däribland PC Gamer, har kunnat få rejäla smakprov under året. Och även om några timmars speltid inte är lika med ett actionäventyr som håller hela vägen ska vi inte döma ut spelet på förhand.

Ett oväntat beslut är det dock och vi ska förstås göra vårt yttersta för att berätta så tidigt som möjligt om våra åsikter. Värm upp inför maffiafesten med rejäla intryck från spelet.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts