“Illegitimt erhållna” Gears of War 4-koder återkallas

“Illegitimt erhållna” Gears of War 4-koder återkallas

Användare som har erhållit gratis nedladdningskoder till Gears of War 4 kommer inte att få behålla sina spel, det rapporterar PCGamesN.

Det är via en kampanj i samarbete med Nvidia som folk har lyckats roffa åt gratisversioner av spelet. Kampanjen gick ut på att alla som beställde ett GTX 1070-grafikkort via Amazon också fick en kod för Gears of War 4. När de fått koden i inboxen kunde användarna sedan helt sonika avboka grafikkortet och behålla spelet.

Det är spel som aktiverats med dessa koder som kommer att tillintetgöras, vilket även drabbar de som köpt koderna i andra hand, till exempel via eBay. Adam Fletcher från The Coalition, som utvecklar Gears 4, skriver i ett inlägg på NeoGAF att om någon har köpt koder legitimt men ändå fått de återkallade bör de kontakta Nvidias kundtjänst med köpbevis.

Ni som vill få tag i Gears of War 4 på ärlig väg kan se fram emot att spela det den 11e oktober.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts