Hur lång blir väntan på Red Dead Redemption 2?

Hur lång blir väntan på Red Dead Redemption 2?

Sin (o)vana trogen utannonserade Rockstar Red Dead Redemption 2 enbart till konsolerna. Det är, som vi alla är smärtsamt medvetna om, inte första gången något liknande sker. Red Dead Redemption har aldrig släppts på pc-formatet och går man enbart på det spåret ser det ju mörkt ut.

Men nu ska vi vara positiva! GTA V släpptes ju slutligen på pc, även om det tog lång tid innan Rockstar ens yppade ett ord om vårt favoritformat. Kanske blir så också fallet med RDR2? Och kanske får vi en pc-versionen av originalet innan dess? Glada tankar, som sagt.

Vi har undersökt Rockstars senaste spelsläpp och ställt de olika releasedatumen bredvid varandra. GTA V är det senaste och på det tvingades vi vänta ett och ett halvt år (!). Om Red Dead Redemption 2 släpps hösten 2017 kan vi kanske få westernäventyret i början av 2019. Bit ihop!

  • Grand Theft Auto V – till konsolerna september 2013, till pc april 2015. Väntetid: 17 månader.
  • Max Payne 3 – till konsolerna maj 2012, till pc juni 2012. Väntetid: 1 månad.
  • L.A. Noire – till konsolerna maj 2011, till pc november 2011. Väntetid: 6 månader.
  • Red Dead Redemption – till konsolerna maj 2010, till pc … aldrig? Väntetid: för alltid?
  • Grand Theft Auto IV – till konsolerna april 2008, till pc december 2008. Väntetid: 8 månader.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts