Honey Rose blandar brottning och studentliv

Honey Rose blandar brottning och studentliv

Efter Fifa 17 och dess story-läge kommer här ytterligare ett exempel på hur sportspel och story kan gå hand i hand. Det är sannerligen en trend vi kan ställa oss bakom.

Det heter Honey Rose: Underdog Fighter Extraordinaire och handlar om tonårstjejen Red som har en hemlig förkärlek för mexikansk brottning och drömmer om att vinna den stora turneringen, precis som vore hon en protagonist i vilken 80-talssportrulle som helst. Samtidigt som Red tränar för att vinna måste hon också balansera sitt skolarbete och dessutom hålla sin identitet som maskerad fighter hemlig.

Till och med spelets betalsystem skiljer sig från normen. Spelet kan laddas ner helt gratis på Steam och erbjuder åtta olika dlc-paket som innehåller… ingenting. Utvecklarna Pehesse använder kallar den här modellen för “pay what you liked” eftersom de vill låta varje spelare bedöma själv hur mycket de tycker att deras upplevelse var värd efter att de spelat färdigt.

Honey Rose finns på Steam nu. Här får du en trailer också:

Honey Rose UFE: Trailer #02

A brand new trailer for Honey Rose: Underdog Fighter Extraordinaire, to go along the Greenlight campaign! Please vote for the game on Greenlight here: http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=699660225

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts