Hitman reser till Hokkaido

Hitman reser till Hokkaido

Tidigare i år inledde Io Interactive Agent 47:s episodiska återkomst, kort och gott kallad Hitman. Han har mördat människor i Paris, Marrakesh, Sapienza, Bangkok och Colorado. Vi visste sedan tidigare att den sista episoden kommer äga rum i Japan, men nu har vi fått reda på att det inte rör sig om Tokyo eller Kyoto, utan om det nordliga Hokkaido.

I den korta teasern nedan får vi ett lanseringsdatum (den 31 oktober) tillsammans med snöiga berg, samurajsvärd, körsbärsträd och japanska tongångar. På det officiella Twitter-kontot kan man också läsa att 47:s nya mål är två till antalet, och finnes i ett hyperexklusivt privatägt sjukhus. Kan den gode 47 verkligen hålla sig borta från defibrillatorerna? Förmodligen inte.

Emil Kraftling ansåg att den färskaste episoden var “uppfriskande och utmanande, som bådar gott inför avslutningen”. Om du ännu inte provat på serien kan du kanske hålla dig till den 31 januari, när Hitman: The Complete First Season släpps i en fysisk utgåva. Io Interactive har också berättat att de har planer på två säsonger till, så chanserna för fortsatt skallesmygande under 2017 är tämligen goda.

HITMAN – The Season Finale Teaser [EN]

Don’t Miss The HITMAN Season Finale on October 31! Travel to Hokkaido, Japan for the thrilling conclusion to the first season of HITMAN. www.HITMAN.com

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts