Helveteshett? Nya rykten om Diablo IV

Helveteshett? Nya rykten om Diablo IV

DiabloBlizzcon 2016 inleds som bekant den 4 november och det har tisslats och tasslats om att Diablo IV ska avtäckas. Tidigare rykten har emellertid varit ganska vaga, vilket också gäller de nya – men många vaga rykten kanske tillsammans blir något med substans? Eller också är vi bara naiva idioter som vågar drömma.

Youtubaren Rhykker har inför Blizzcon fått en liten present, där bland annat en fyrsidig tärning ingick. Vi säger “T4”, men större delen av världen säger förstås “D4” (!). Ännu märkligare är att tärningssidorna ser lite annorlunda än vad som är brukligt. Den är, om man ska använda den som en vanlig T4, felproducerad. Istället för tre ettor visar dess botten två ettor och en fyra, vilket den uppmärksamma inser är datumet för Blizzcons start: 4/11. På en “D4”. Okej!

Som vi tidigare har berättat har de gamla Diablo-rävarna David Brevik och Bill Roper besökt Blizzard tidigare den här månaden. Nu har Brevik tweetat: “Under 20 år har Diablo-liknande titlar utvecklats och överraskat oss. Jag är stolt över att vara rådgivare för spelet som tar den här genren till nya höjder.” Han bifogar också ett fotografi av stjärntecknet Vågen. Att han skriver detta strax efter han besökte Blizzard måste väl ändå betyda … något? Men vad? Nåt säger oss att den 4 november kan bli ett datum att minnas.

Diablo 4 Teaser Reveal BlizzCon 2016 Dice Conspiracy

Diablo 4 teaser / hint / clue in the Blizzcon 2016 goody bag? There’s a set of Diablo dice, and a conspiracy about a Diablo 4 reveal at BlizzCon 2016 has arisen from it.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts