Helgens reor på Steam

Helgens reor på Steam

sorbetÄnnu en fredag, ännu ett gäng stora helgreor på Steam! Först och främst firar The Witcher-serien nio år tillsammans med omöjligt hyllade The Witcher 3: Wild Hunt för ynka 20 euro och 9 cent, The Witcher 2 för 3 euro och originalspelet för blott 1 euro och 19 cent (i princip gratis, ju).

Om du vill ha den kompletta The Witcher 3-upplevelsen kan du inhandla Game of the Year Edition (basspelet plus de två expansionerna) för 40 euro.

Bethesda vill inte vara sämre och kontrar med Fallout 4 för 30 euro, säsongskortet till nämnda titel för 33 euro och 49 cent samt de kompletta utgåvorna av Fallout 3 och Fallout: New Vegas för 12 euro var.

Paradox vill i sin tur påminna om att de släppte nytt storybaserat dlc till Stellaris här om dagen – basspelet kostar 30 euro medan det färska Leviathans Story Pack går loss för 6 euro.

Slutligen har vi den största rean av alla från japanska Degica, med en massa mer eller mindre obskyra animedoftande spel såsom RPG Maker-serien, Caves schmup Deathsmiles, Umihara Kawase-trilogin och fightingspelen Koihime Enbu och Blade Arcus from Shining: Battle Arena, som jag faktiskt gjorde en video om på vår Youtube-kanal i somras. Sorbet är fortfarande världens i särklass bästa spelkaraktär.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts