Här är Red Dead Redemption 2-trailern

Här är Red Dead Redemption 2-trailern

Efter några dagars retande via sociala medier avslöjade Rockstar äntligen Red Dead Redemption 2 i tisdags. Till konsol, det vill säga. Internet tog föga förvånande illa vid sig, men här på PC Gamer sitter vi ner i båten och påminner sansat om Rockstars tidigare beteendemönster. Visst, Red Dead Redemption kom aldrig till pc, men Grand Theft Auto V har varit en enorm framgång på vår plattform, så det vore ju rätt märkligt om Rockstar skulle göra om samma misstag en gång till.

Den första trailern är emellertid här nu, precis som lovat. Det går inte att utläsa särskilt mycket från den, utöver vacker grafik och stämningsfulla landskap. Under slutsekunderna ser vi dock ett hästburet banditgäng rusa fram över de torra slätterna, och med tanke på det tidigare promomaterialet känns en historia om en sammansvetsad grupp istället för en ensamvarg mycket trolig, eller så anspelar det bara på spelets utlovade multiplayerdel.

Red Dead Redemption 2 släpps till Playstation 4 och Xbox One någon gång nästa höst.

Red Dead Redemption 2 Trailer

Red Dead Redemption 2 Trailer Red Dead Redemption 2 will release worldwide in Fall 2017 on PlayStation 4 and Xbox One systems. Developed by the creators of Grand Theft Auto V and Red Dead Redemption, Red Dead Redemption 2 is an epic tale of life in America’s unforgiving heartland.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts