Här är lanseringstrailern för Shadow Warrior 2

Här är lanseringstrailern för Shadow Warrior 2

Igår fick vi se den första timmen från polska Flying Wild Hogs nya förstapersonsskjutare Shadow Warrior 2. En timme är ju en ganska lång tid dock, så om du bara vill få det mest väsentliga är den två minuter långa lanseringstrailern här nedan ett fullgott alternativ.

Personligen har jag inte någon större koll på det här spelet, men oj så härligt 80-tals-ostigt det verkar vara. Spelet släpps idag (i skrivande stund är det tre timmar tills spelet låses upp på Steam) men om du inte vill köpa grisen i säcken rekommenderar vi att du avvaktar lite grann, för att se vad den eminente Joakim Kilman har att säga om det hela.

Man kan också inhandla spelet från GOG och Humble.

Shadow Warrior 2 – Launch Trailer (Opening Credits)

Available on Steam, GOG, and Humble! Steam: http://store.steampowered.com/app/324800/ GOG: https://www.gog.com/game/shadow_warrior_2_preorder Shadow Warrior 2 is the stunning evolution of Flying Wild Hog’s offbeat first-person shooter following the further misadventures of former corporate shogun Lo Wang.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts