Här är lanseringstrailern för Mafia III

Här är lanseringstrailern för Mafia III

mafia3boxart
Kommer det leva upp till förväntningarna?

Allting måste få ett slut, till och med till synes ändlösa trailerparader. Mafia III släpps imorgon och här är den slutgiltiga, högtidliga lanseringstrailern tillsammans med tre andra videor som släppts på den officiella Youtube-kanalen den senaste veckan.

Mafia III är, för de få av er som redan inte vet det, ett actionspel som utspelar sig i den New Orleans-doftande fiktiva staden New Bordeaux. Man spelar som den föräldralöse Lincoln Clay, en ung man av blandad etnicitet. Efter att den svarta maffian blivit utplånad av den italienska börjar Lincoln smida planer att hämnas, och till sin hjälp har han Mafia II-kändisen Vito Scaletta, den irländske tuffingen Thomas Burke och den haitiska voodoo-drottningen Cassandra.

Här är de officiella systemkraven om du är nyfiken på dem, och om du förhandsköper spelet inom de närmaste timmarna får du tillgång till det här extramaterialet. Vi har tidigare berättat att ingen fått tillgång till tidiga exemplar, så vi vet ännu inte exakt när vi kommer att kunna ge er en recension (men det kommer ske så snabbt som möjligt).

Kommer du spela Mafia III i helgen?

Mafia III – Revenge – Official Launch Trailer

Official launch trailer featuring the smash original track, “Nobody Wants to Die,” featuring Ice Cube and produced by DJ Shadow. Mafia III out tomorrow, Friday, October 7, on PlayStation®4 system, Xbox One, and Windows PC. Ice Cube appears courtesy of Lench Mob/Interscope About Mafia III 1968. New Bordeaux, Louisiana.

Mafia III – Inside Look – Loose Ends

This episode highlights the connective tissue between Mafia II and Mafia III, calling back to Vito and Joe’s time in Empire Bay and the continued story in New Bordeaux. Mafia III is out October 7, 2016 on PlayStation®4 system, Xbox One, and Windows PC.

Mafia 3 Gameplay Trailer Series – The World of New Bordeaux #5 – The New Mob

Episode 5 of our Mafia III gameplay series explains how Lincoln Clay’s underbosses each uniquely empower his vendetta. When the Italian Mafia betrayed Lincoln Clay in the summer of 1968, he found uneasy allies among other victims of their tyrannical reign over New Bordeaux.

Mafia III – Inside Look – Owning the Battlefield

In this episode, go behind the scenes with the writers of Mafia III to learn how Lincoln Clay uses his environment to his tactical advantage. Mafia III is out October 7, 2016 on PlayStation®4 system, Xbox One, and Windows PC.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts