Här är en lanseringstrailer för Thumper

Här är en lanseringstrailer för Thumper

Jag suger något otroligt på rytmspel i alla dess former (jag klarar inte ens av att klappa i takt längre än ett fåtal sekunder) men kan inte undgå att fascineras av Thumper, ett rytmspel som inte liknar något annat med dess feberdrömsartade estetisk och ursinniga soundtrack.

Spelet är ute nu, och på Steam beskrivs det som “rytmiskt våld” och man spelar som en rymdskalbagge som susar fram på en skimrande räls i jakten på ett gigantiskt huvud från framtiden. Jomenvisst.

Spelet är utvecklat med VR i åtanke, tillika en av lanseringstitlarna för Sonys headset till Playstation 4. Pc-versionen har dock inte VR-stöd riktigt ännu (det luktar exklusivitetsavtal lång väg) men vi är utlovade en gratis uppdatering innan året är slut. Thumper kostar 20 euro, och här är lanseringstrailern.

Thumper – Release Trailer

Check out the release trailer for Thumper. Subscribe to GameSpot Trailers! http://youtube.com/GameSpotTrailers

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts