Här är alla nya skins till Overwatch

Här är alla nya skins till Overwatch

Precis som vi skrev under gårdagen kommer gänget i Overwatch fira Halloween med pompa och ståt.

Eventet Halloween Terror har börjat nu och varar i tre veckor, fram till den 1 november. Det bjuder på nya Halloween-doftande lootlådor innehållande nya profilikoner, poseringar, sprejer, intron och – givetvis – ett helt gäng nya skins som ni kan begrunda i galleriet här nedan.

Uppdateringen bjuder också på det nya spelläget Junkestein’s Revenge, där spelare samarbetar för att ta livet av fiender som Dr. Junkenstein (Junkrat i nya kläder) och hans monster, Döden, en mystisk häxa och ett gäng hasande zombier. Här är en trailer.

[NEW SEASONAL EVENT] Welcome to Overwatch Halloween Terror!

The fright for the future has begun: http://blizz.ly/OHT2016 We’re celebrating the spookiest time of the year in true Overwatch fashion-with a brand new seasonal event! From now until November 1, you can explore the haunted streets of Hollywood, expand your collection of themed holiday items, and relive a chilling tale in our first-ever PvE brawl: Junkenstein’s Revenge!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts