Halvtid – Telltale avslöjar Batman Episode 3-datum

Halvtid – Telltale avslöjar Batman Episode 3-datum

New World Order, del tre av fem planerade Batman-avsnitt, släpps den 25 oktober. Detta avslöjar Telltale via diverse sociala medier. Den nogräknade inser att vi i mitten av episoden har passerat halvtid så förmodligen kommer insatserna höjas inför avslutningen. Teamet har legat i så fortsätter de i det här tempot har vi upplösningen innan årets slut.

Erik Bergérus var optimistisk efter den första delen men ifrågasatte QTE-modellen: “Att dra på sig den skottsäkra dräkten och aktivera röstmodulatorn ska inte innebära en stoppkloss i berättelsen, utan snarare motsatsen.” Joakim Kilman recenserade del två och tyckte den var skakigare än inledningen men hyllade Telltale för vad de är på väg att skapa: “En mänskligare Batman.”

I Telltales Youtubeserie Batman: Unmasked diskuterar man (spoiler alert!) händelserna i senaste avsnittet och funderar på vad som komma skall.

‘BATMAN: Unmasked’ Episode Three

Hosted by kindafunny.com’s Greg Miller, Batman: Unmasked is the official show discussing Batman – The Telltale Series. In this third episode, Greg talks with writer James Windeler, director Jon Stauder and Harvey Dent himself Travis Willingham.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts