Halloween är på väg till Overwatch

Halloween är på väg till Overwatch

ovewatchhalloweencomicDet händer en hel del kring Blizzards våldsamt framgångsrika hjälte-fps Overwatch just nu. Igår skrev vi om den förmodade nya spelbara hjältinnan Sombra, som beskrivs som “en av världens bästa och mest ökända hackare”. Idag rullar rykteståget vidare, och det tisslas och tasslas om ett nytt event med Halloween-tema, som kanske rentav kan vara igång när du läser det här.

Bilden ovan föreställer Roadhog och Junkrat i Halloween-kostymer, och härstammar från Overwatch taiwanesiska hemsida. Här till höger ser ni också en sida från den läckta Overwatch-serietidningen med Halloween-tema. Slutligen finns det bildbevis från både Xbox-butiken och Playstation-bloggen som tillsammans suddar bort de sista tvivlen, och ni kan begrunda dem i galleriet här nedan.

Vi lär ha all anledning att återkomma till det här ämnet inom kort när eventet är igång.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts