Grafittin åtevänder till Counter-Strike

Grafittin åtevänder till Counter-Strike

Har du saknat grafittitags i Counter-Strike sedan de togs bort i och med lanseringen av Counter-Strike: Global Offensive? I så fall har vi goda nyheter, Valve har nämligen återintroducerat dem, men precis som med allt annat nu för tiden är de först och främst ett sätt för Valve att tjäna mer pengar.

Man kan förvisso få gratis tags genom att ranka upp varje vecka, men om man är ute efter specifika mönster får man betala för dem med riktiga pengar. Man kan också köpa så kallade grafittilådor, som innehåller tags skapade av communityts konstnärer.

När man väl börjat använda ett mönster kan man spreja det 50 gånger totalt, en gång per runda eller var 45:e sekund i matcher som tar längre tid. En tag är synlig i sju minuter och tynar bort med tiden. Ett oanvänt mönster kan säljas genom Steams marknadsplats, så det blir intressant att se om vapenskinskandalen återupprepas.

Mer ingående information hittas här.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts