Grafikduell – Mafia II möter Mafia III

Grafikduell – Mafia II möter Mafia III

Sex år borde vara lång tid i spelvärlden, och är just den tiden som passerat mellan Mafia II och Mafia III. I den här grafiska maxade jämförelsen mellan de två gangstertitlarna känns det dock inte som särskilt lång tid.

Det är youtubaren Eduard Makarchev som ställer Hangar 13:s sprillans nya verk mot 2K Czechs moderna klassiker. Visst finns det saker som trean gör bättre men tvåan håller orimligt jämna steg i många fall, ja, kanske till och med bättre i vissa. Att de ens kan jämföras måste ju ses som ett misslyckande.

Treans release har också kantats av framerategate, något som dock ska vara löst nu. Det återstår att se vad vår digitala gangsterboss Benny har att säga i sin kommande recension.

Mafia 3 vs Mafia 2

2016 vs 2010 max settings Mafia 2/3 Core i5 3570K GTX 1060 6GB 8 GB RAM Windows 10

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts