Friday the 13th får single player och försenas till 2017

Friday the 13th får single player och försenas till 2017

Gun Media, utvecklarna bakom Friday the 13th: The Game, har goda och dåliga nyheter.

De goda nyheterna är att de kommer att addera single player till spelet, med flera uppdrag som hämtats direkt från filmerna. Bland annat kommer Tommy Jarvis, en av få som lyckats “döda” Jason, dyka upp som en spelbar karaktär.

De dåliga nyheterna är att detta innebär att spelet försenas tills nästa år. Planen för tillfället är att Kickstarter-backare och de som förhandsbokar kommer att få tillgång till beta-versionen i höst, varpå multiplayer-delen av spelet släpps först till våren 2017. Därefter kommer den fullständiga versionen av spelen som inkluderar single player-delen släppas sommaren 2017. Med detta kommer också en prishöjning från $30 till $40, vilket landar på ungefär 450 kronor.

Nästa år blir alltså Jasons år med ett nytt spel, en ny film och två månader då den 13e faller på en fredag. Ha macheten redo, säger jag bara.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts