Förvaringslådorna återvänder i Resident Evil 7

Förvaringslådorna återvänder i Resident Evil 7

Här på PC Gamer ser vi fram emot Resident Evil 7 så mycket att vi till och med skulle bli exalterade om vi fick se en 27 sekunder lång teaser där någon bara öppnar en låda och plockar upp ett hagelgevär.

Nämen oj, det är ju precis det vi fått:

Resident Evil 7: Vol.2 “Shotgun In The Box”

Save your ammo… You’ll need it. Pre-order now available. http://www.capcom.co.jp/residentevil7/ ‘Like’ on Facebook http://www.facebook.com/residentevil Follow on Twitter http://twitter.com/#!/RE_games

Sin korthet till trots är den här videon anmärkningsvärd då den bekräftar att seriens klassiska förvaringslådor verkar göra en comeback. Förvaringslådorna hade en självklar plats i Resident Evils tidigaste delar men har fasats ut i senare delar.

Teasern ger oss också en snabb titt på spelets inventory-system som påminner om det i Resident Evil 4 där olika föremål är olika stora men den här gånger ser det ut att erbjuda betydligt mindre utrymme än Leons enorma portfölj. Gissningsvis är det här ytterligare ett tecken på att Resident Evil 7 är ett steg tillbaka till seriens skräckrötter där item management och sparsmakat användande av ammo var viktiga.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts