Flyg i rymden, utan rymdskepp, i No Man’s Sky

Flyg i rymden, utan rymdskepp, i No Man’s Sky

Nu är det bevisat. Det går att ta sig mellan planeter genom att använda endast ditt jetpack. Fast bara om du fuskar. En youtube-spelare, TheyCallMeConor, använde en trainer för skaffa oändlig jetpack-boost och hälsa, och begav sig sedan upp i det blå i No Man’s Sky.

Det tog två och en halv timme att ta sig från en planet till en annan, men det gick. Han landade också på en av de där stenarna med thamium9 som svävar runt i rymden överallt, och visade att teoretiskt så kan man gå på dem också. Vill du se hur det hela gick till så kan du kolla in filmen nedan.

Can you Jet-Pack to another Planet & land on an Asteroid in No Man’s Sky?

Can you Jet-Pack to another Planet & land on an Asteroid in No Man’s Sky? https://www.youtube.com/watch?v=FRKZ2h-OYxA A walk around a Planet TimeLapse Video https://www.youtube.com/watch?v=Nju6mNvdTFc Hi & Welcome to the TheyCallMeConor channel. Can you Jet-Pack to another Planet & land on an Asteroid in No Man’s Sky?

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts