Fem filmer från enspelarkampanjen i Battlefield 1

Fem filmer från enspelarkampanjen i Battlefield 1

Officiellt släpps Battlefield 1 nästa fredag, den 21 oktober, men om du betalar för Origin Access på Electronic Arts onlinetjänst Origin kan du börja spela redan imorgon.

Det rör sig dock enbart om ett smakprov, som ger spelarna tio timmar med fem onlinekartor (det fullständiga spelet kommer innehålla tio) och fyra spellägen (av sex). Därtill får man prova på de två första enspelaruppdragen och man kommer kunna fortsätta från sin sparfil den 18 oktober, när fullversionen av Battlefield 1 blir tillgänglig för Origin Access-medlemmar.

Nu har vi fått trailers från fem olika enspelaruppdrag. Det rör sig om flygstridsfokuserade Friends in High Places, ökenbaserade Nothing is Written, pansarvagnsberättelsen Through Mud and Blood, fotsoldaters flykt i The Runner och Avanti Savoia, där spelaren får ta på sig en mäktig rustning och sprida förödelse med tunga vapen. Här är systemkraven om du är osäker på om din pc klarar av spelet.

Battlefield 1 War Stories: Friends in High Places

Uploaded by Battlefield on 2016-10-05.

Battlefield 1 War Stories: Nothing Is Written

Uploaded by Battlefield on 2016-10-05.

Battlefield 1 War Stories: Through Mud and Blood

Uploaded by Battlefield on 2016-10-06.

Battlefield 1 War Stories: The Runner

Uploaded by Battlefield on 2016-10-05.

Battlefield 1 – Avanti Savoia

Discover classic Battlefield gameplay through an adventure-filled campaign with the Battlefield 1 single player. Battlefield 1 will be available from Oct 21st 2016 on PlayStation 4, Xbox One, and PC. Subscribe and be the first to see BF1 gameplay videos: http://bit.ly/270eMcA Watch the Battlefield 1 reveal trailer: http://bit.ly/1UCMHkM

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts