Får det lov att vara 100 minuter från Tyranny?

Får det lov att vara 100 minuter från Tyranny?

För tolv år sedan släppte Obsidian sitt första spel, Knights of the Old Republic II. Resten är, som man säger, rollspelshistoria. Ibland har det varit fantastiskt, som i fallet Fallout: New Vegas. Ibland har det varit oväntat, som i South Park: The Stick of Truth. Och ibland har det varit både modernt och klassiskt, som i Pillars of Eternity. Nästan alltid har det varit bra och Obsidian är en självklar fanbärare för rollspelen.

Det är inte konstigt att förväntningarna på Tyranny, som släpps den 10 november, är höga. Polygon har spelat 100 timmar och allt finns förevigat i filmen undertill. Om du vill ha ännu mer kött på dina tyranniska ben rekommenderas varmt vår fylliga förhandstitt.

TYRANNY – 100 Minutes of NEW Gameplay!

Polygon takes a look at Obsidian Entertainment’s Tyranny, an RPG in the vein of classic’s like Baldur’s Gate. We take you from the beginning of the game and show off the boardgame-like conquest map, dialogue trees, leveling up, combat, and more. Subscribe for more videos!

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts