Expansion till Sunless Sea släpps idag

Expansion till Sunless Sea släpps idag

Jag har sagt det förr och säger det igen: spelåret 2016 har en tydlig fascination för havets botten. Från meditativa Abzü och äventyrliga Song of the Deep, till  Rocket Leagues hyllning av Bioshock-samlingen och nyligen utannonserade Diluvion, alla älskar de havsdjupet på sitt eget lilla vis. Senare idag släpps expansionen Zubmariner till Failbetter Games hyllade äventyr Sunless Sea och ni kan kolla in lanseringstrailern här nedan.

Som namnet antyder får man den här gången styra en ubåt och upptäcka uråldriga fasor på platser solljuset inte når. Zubmariner åtföljs också av en gratis uppdatering med nytt innehåll som avhandlas på utvecklarnas hemsida. En uppföljare till Sunless Sea är redan utannonserad även om originalspelets huvudförfattare Alexis Kennedy har avslöjat att han kommer börja jobba hos Bioware efter årsskiftet, och förmodligen placeras i Dragon Age-teamet.

Här är lanseringstrailern för Zubmariner.

Sunless Sea Zubmariner Launch Trailer

Coming to Steam, Humble and GOG on 11 October 2016! LOSE YOUR MIND. EAT YOUR CREW. DIVE. Zubmariner is the first expansion to Sunless Sea: deeper, darker, and more marvellous than anything you’ve seen before. All the powers of the Neath agree: there is Nothing of Consequence beneath the Zee.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts