Exakt klockslag för Skyrim: Special Edition

Exakt klockslag för Skyrim: Special Edition

imageDet låter kanske som en världslig sak men Bethesda har avslöjat exakt klockslag för Skyrim: Special Edition. Vi har länge vetat att spelet släpps den 28 oktober men nu vet vi att det blir upplåst klockan två på natten, vilket innebär nattvak för den som vill köra igång direkt. Samt en extra trött fredag på skola och jobb. (…Dessa sabla höstförkylningar, asså!)

Specialversionen av Skyrim till pc mottogs med skepticism, för tack vare alla moddar är ju vårt Skyrim redan ganska “speciellt”. Det visade sig dock att spelet byggts med 64 bit-arkitekturen i åtanke, vilket är goda mod-nyheter. Alla som äger originalet plus DawnguardDragonborn och Hearthfire får dessutom nyversionen utan extra kostnad.

Väntan på The Elder Scrolls VI kommer dessutom bli lååång, så då kan vi lika gärna hänge oss åt Skyrim. Eller Enderal: The Shards of Order.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts