Ett Red Dead-avslöjande är på gång

Ett Red Dead-avslöjande är på gång

Under helgen har internet gått på högvarv med diverse Red Dead-spekulationer. Det började med att Rockstar bytte ut sin logo på sociala medier mot en röd westerndoftande motsvarighet. Nu har de lagt upp ännu en bild på Twitter, som ni kan betrakta här ovan – och nu kan det helt enkelt inte handla om något annat än ett kommande Red Dead-avslöjande.

Av vilken typ kan man fråga sig? Vi är många som fortfarande hoppas på en pc-version, men en sådan skulle nog slå följe med uppdaterade versioner till konsol, och eftersom Xbox 360-versionen av Red Dead Redemption alldeles nyligen blev spelbar på Xbox One känns det inte som det mest trovärdiga scenariot.

Hur som helst lär vi få gott om anledningar att återvända till ämnet i framtiden. Tills vidare: spekulera lugnt!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts