En remaster av Turok 2 är fortfarande på gång

En remaster av Turok 2 är fortfarande på gång

I fjol släpptes en remaster av den klassiska förstapersonsskjutaren Turok: Dinosaur Hunter från 1997. Sedan dess har Nighdive Studios arbetat med en remaster av uppföljaren (och en remake av System Shock, som finansierades via en Kickstarter-kampanj i somras) men de har aldrig diskuterat projektet i det allmänna rummet.

Nu har dock Nightdive Studios tagit bladet från munnen, och försäkrat oss om att en remake av Turok 2 fortfarande är under utveckling. I ett meddelande på fjolårsspelets Steam-forum förkunnas att “spelet blir klart när det är klart”.

– Vi är mycket medvetna om Turok 2-begäret, och spelet är fortfarande under utveckling. Faktum är att vi inledde arbetet kort efter lanseringen av det första spelet. Turok 2 är ett större spel, det har fler fiender, vapen och platser, och det viktigaste av allt – Turok 2 hade multiplayer.

– I vår jakt på den mest autentiska upplevelsen med den högsta tänkbara kvaliteten har vi beslutat oss för att ge Turok 2 den kärlek det förtjänar, och släppa spelet “när det är klart”. I korthet: Turok 2 är på väg, och vi tackar för ert fortsatta stöd och tålamod, vi är säkra på att ni kommer älska spelet!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts