Dungeon Keeper är gratis för tillfället

Dungeon Keeper är gratis för tillfället

EA delar då och då ut en klassiker ur sina arkiv, och just den här månaden är det Bullfrogs monumentala klassiker Dungeon Keeper. Du behöver ett Origin-konto för att kunna ta del av erbjudandet, men det kanske det kan vara värt för en gratis klassiker?

Det gamla strategispelet från 1997 var mäkta försenat när det släpptes, men älskades direkt av spelare och kritiker. Det går ut på att bygga upp din egen grotta full med onda monster och försvara den mot rättrådiga, självgoda hjältar som spatserar in och vill ta allt ditt guld. Slå ihjäl dem bara.

Den som vill snatta spelet kan göra det här.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts