Gammal är bäst? Duke Nukem 3D: World Tour ute nu

Gammal är bäst? Duke Nukem 3D: World Tour ute nu

Gammal man gör så gott han kan. Duke Nukem 3D World Tour har släppts på Steam. Som vi tidigare nämnt inkluderas en uppiffad version av kampanjen från 1996 – men allra mest spännande är att Gearbox lyckas förena flera gamla veteraner för ett helt nytt kapitel. Här finns banor skapade av Allen Blum III och Richard “Levelord” Gray. Här finns musik tonsatt av kompositören Lee Jackson.

Och här finns – förstås – oneliners levererade av Jon St. John.

Det ständiga skämtet och det, till slut, risiga Duke Nukem Forever har vi ju ständigt i minnet. Men förhoppningsvis kan de här gamla rävarna med många års ny erfarenhet i bagaget injicera Duke med ny energi. Det vore inte en dag för tidigt. Vi räknar också med att Gearbox ser till att detta blir upptakten på en ny Duke-satsning. Se det som ett hot eller löfte.

Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour Launch Trailer

Available now on Playstation 4, Xbox One, and PC! Frag like it’s 1996 – this time with even more asses to kick! Join the world’s greatest action hero in Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour as he saves Earth once again, kicking alien ass and saving babes across the globe along the way.

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts