Doom 2-modd har fått remake

Doom 2-modd har fått remake

Jag har aldrig hört talas om Doom 2-modden Unloved tidigare, och känner att jag kanske borde skämmas lite grann. Det rör sig tydligen om en rätt uppskattad modd, så uppskattad att den nu fått en remake i Unreal Engine 4 av originalets skapare Paul Schneider.

Unloved är en slafsig förstapersonsskjutare som utspelar sig i en procedurellt genererad källare, och man kan spela ensam eller samarbeta med internet. Det finns fyra spellägen, ett gäng magiska föremål och moddar som man kan montera på skjutdonen (hagelbössor, maskingevär och miniguns). Man kan uppgradera sin karaktär med “karma points” och självklart skjuta mängder och åter mängder av läbbiga demoner i ansiktet.

Till skillnad från originalet kostar det nya Unloved pengar, närmare bestämt 9 euro på Steam fram till torsdag, den 6 oktober. Sedan går priset upp till den ordinarie nivån på 15 euro. Ni kan kolla in lanseringstrailern här nedan.

UNLOVED Release Trailer

Based on the community award-winning Doom2 mod with the same name by the same creator, UNLOVED is reimagined in the Unreal Engine 4 to bring forth the unspeakable terror in new ways. Play coop with your friends, increase your skills, mod your weapons and face the horror that this unearthly place holds…

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts