Dishonored 2 får trailer om skapandet av Karnaca

Dishonored 2 får trailer om skapandet av Karnaca

Om du mot förmodan ännu inte sett dig trött på trailers vid det här laget så har Arkane Studios knåpat ihop en liten film om skapandet av Karnaca, staden Dishonored 2 utspelar sig i. Det brukar klagas på att filmtrailers avslöjar för mycket av storyn, men spelmakare går ett steg längre och släpper making of-filmer redan innan spelet är släppt. Med det sagt är det intressant att höra om skapandeprocessen från utvecklare.

Det är onekligen en visuellt imponerande stad, även om det verkar vara förbannat blåsigt. Vinden letar sig in mellan två bergstoppar, och används för att driva stadens många vindturbiner. För er som är nyfikna på hur utvecklarna tänkt i sitt stadsskapande finns filmen att beskåda nedan.

Dishonored 2 – Creating Karnaca

Welcome to Karnaca, the bold new setting of Dishonored 2. Take a tour of this city, and explore everything from the history of Karnaca to the smallest details nestled within a resident’s home. Find out why Karnaca is more than just a new location – but also a new way to experience Dishonored 2 – with exclusive insights from the team at Arkane Studios.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts