Det ser ut som om Overwatch får halloween-lootboxar

Det ser ut som om Overwatch får halloween-lootboxar

Några snabba människor på Reddit lyckades fånga ett misstag på Xbox Store som avslöjade vad som tycks vara kommande halloween-lootboxar för Overwatch. Enligt den läckta beskrivningen kommer varje låda att innehålla fyra kosmetiska föremål, inklusive ”minst ett halloween-skin, highlight-intro, emote, segerpose, spelarikon, replik eller krediter som du kan använda för att låsa upp andra föremål.”

Bilden skärs av lite, men enligt Reddit-posten ska det finnas mer än 100 halloween-föremål, och om lådan innehåller något du redan har ska du få coins istället. Vi vet inte när de här lootboxarna kommer att släppas, men de ska sluta säljas 1 november, så gissningsvis inom kort.

Är det här något som intresserar dig?

About The Author

Bamseponny by night och … Bamseponny by day också faktiskt. Bästa spelet är The Witcher 3. Andra favoriter är Stardew Valley och XCOM 2. Choklad, friidrott, katter och RuPaul's Drag Race är bortom spel-älsklingar.

Related posts